دیجی پلاس

معرفی،نقد و برسی آنلاین

معرفی،نقد و برسی آنلاین

سلام من آرینم
علاقه زیادی به تکنولوژی های روز دنیا دارم
توی این وبلاگ محصولات هوشمند و نرم افزار ها رو مضایا و معایبشو بهتون بگم
من این وبلاگو در تاریخ 1394/05/26 ساختم
امیدوارم لحضات خوبی رو تو این وبلاگ سپری کنید
همچنین با نضراتتون منو یاری کنید و اگه اشکالی دیدید در نظرات بنویسید
با تشکر
آرین باقری

طبقه بندی موضوعی

Gigabyte GSmart Saga S3

جمعه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰۳:۲۶ ب.ظ





































نقد و بررسی گوشی Gigabyte GSmart Saga S3 Dual SIM


شرکت گیگابایت یکی از معروف‌ترین شرکت‌های پیش‌گام در تولید سخت‌افزار است. گیگابایت به عنوان یکی از 20 شرکت برتر کشور تایوان در سال 2010 انتخاب شد. گیگابایت در ساخت مادبرد برای پردازنده‌های اینتل و AMD شهرت جهانی دارد. همچنین در تولید لپ‌تاپ و کارت‌های گرافیکی هم تبحر دارد.
گیگابایت تولید موبایل را هم از سال 2009 میلادی آغاز کرد. این واحد سعی دارد تا با تولید گوشی‌های میان رده از نظر قیمت و سخت‌افزار نام گیگابایت را در بازار گوشی‌ همراه هم مثل بازار سخت‌افزار مطرح کند. این گوشی‌ها با برند GSmart وارد بازار شدند. این گوشی‌ها در مقایسه با رقبا از سخت‌افزار مشابه با قیمت پایین تری برخوردارند. تمامی این گوشی‌ها بر پایه‌‌ی سیستم عامل اندروید هستند. 
گوشی «جی‌اسمارت ساگا S3» (GSmart Saga S3) به نوعی فبلت این شرکت تایوانی به حساب می‌رود. در ادامه با نقد و بررسی این گوشی همراه باشید. 





طراحی و ساخت


گوشی ساگا S3 با توجه به صفحه‌ی نمایش 6.0 اینچی‌اش ابعاد بزرگی دارد. این گوشی با توجه به پلاستیکی بودن و ابعاد بزرگ‌اش نزدیک به 210 گرم وزن دارد. ساگا S3 بزرگ‌ترین گوشی از لحاظ ابعاد در خانواده‌ی GSmart است. به دلیل ابعاد بزرگ گوشی، کنترل و دسترسی به تمامی نقاط نمایشگر با یک دست عملا غیر ممکن به نظر می‌رسد.
طراحی ظاهر گوشی ساده است و شباهت‌هایی به نکسوس 6 دارد. روی لبه‌ی بالایی گوشی پورت microUSB و همچنین جک 3.5 میلی‌متری هدفون قرار دارند. روی لبه‌ی سمت چپ کلید‌های کنترل صدا و روی لبه‌ی سمت چپ کلید روشن/خاموش مشاهده می شوند. لبه‌ی پایینی گوشی در نگاه اول خالی به نظر می‌رسد، اما میکروفون اصلی مکالمه روی این لبه‌ در حدفاصل قاب دور گوشی و قاب جلو جا داده شده است.

روی قاب جلویی گوشی صفحه‌ی نمایش 6.0 اینچی‌ و کلید‌های لمسی برگشت، خانه و مدیریت برنامه‌ها؛ اولین مواردی هستند که به چشم می خورند. در بالای این نمایشگر هم اسپیکر مکالمه، دوربین سلفی و حس‌گرهای مجاورت و روشنایی قرار گرفته‌اند. قاب پشتی که از جنس پلاستیک ساخته شده به سختی قابل باز شدن است. روی این قاب، دوربین اصلی و کمی پایین‌تر فلش از نوع LED و در انتهای قاب پشتی اسپیکر اصلی گوشی وجود دارد. در وسط این قاب هم برند تجاری GSmart هک شده است. بعد از باز کردن این قاب، جای دو سیم کارت در قطع اصلی و همچنین محل قرارگیری کارت حافظه‌ی microSD قابل مشاهده هستند. با وجود بازشدن قاب پشتی دسترسی به باتری گوشی غیرممکن است و باتری توسط کاربر قابل تعویض نیست. 

قاب دور گوشی از جنس پلاستیک است و به گونه‌ای پرداخت شده تا براق و فلزی به نظر برسد. همچنین قاب پشتی از پلاستیک مات و سخت ساخته شده و بافت آن به گونه‌ای است که کمک می‌کند تا احتمال سر خوردن گوشی از دست کاهش پیدا کند. 


صفحه‌ی نمایش


نمایشگر 6.0 اینچی با رزولوشن 720 در 1280 پیکسل که می‌تواند تا 5 لمس را به صورت همزمان پشتیبانی کند برای ساگا S3 در نظر گرفته شده است. این نمایشگر تراکم  245 پیکسل بر هر اینچ دارد. به لطف تکنولوژی IPS برای دیدن محتویات نمایشگر از زوایای مختلف مشکلی نخواهید داشت. روشنایی نمایشگر کم است و در محیط های با نور بالا مثل تابش مستقیم نور خورشید حتما کاربر در دیدن محتویات دچار مشکل خواهد شد. رنگ‌ها در نمایشگر ساگا S3 زنده هستند. این نمایشگر به حس‌گر‌های مجاورت، شتاب‌سنج مجهز شده است. همچنین سنسور سنجش میزان روشنایی محیط در این گوشی وجود دارد تا روشنایی صفحه‌ی نمایش را در شرایط مختلف تغییر دهد . 


سخت‌افزار، کارایی و سیستم‌عامل


گوشی ساگا S3 از تراشه میان رده‌ی مدیاتک MT6582استفاده می‌کند. این تراشه از نوع 32 بیتی است و لیتوگرافی 28 نانومتری دارد. روی این تراشه چهار هسته با قدرت پردازش 1.3 گیگاهرتز به عنوان پردازنده‌ی اصلی قرار گرفته‌اند. برای پردازش‌های گرافیکی هم مالی 400 با لیتوگرافی 28 نانومتری و قدرت پردازش 500 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. همچنین روی این تراشه یک گیگابایت رم از نوع LPDDR2 قرار دارد. ساگا S3 مجهز به هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی است. البته به کمک کارت حافظه‌ی جانبی این مقدار حافظه‌ی داخلی تا 32 گیگابایت قابل افزایش است. سخت‌افزار ساگا S3 با آزمون AnTuTu نمره ی نه چندان دور از انتظار 19413 را کسب کرد. این نمره چندان خوب به نظر نمی‌رسد، اما برای چنین رده‌ی قیمتی قابل قبول است. همچنین این گوشی تا 42 درجه‌ی سانتگراد هنگام آزمون پایداری گرم شد.   



ساگا S3 از دو سیم کارت و قابلیت اتصال به شبکه‌های 3G پشتیبانی می‌کند. از دیگر فن‌آوری‌های ارتباطی در ساگا S3 می‌توان به GPS، بلوتوث، Wi-Fi و رادیوی FM اشاره کرد. اندروید جلی‌بین نسخه‌ی 4.2 به عنوان سیستم‌عامل برای این گوشی در نظر گرفته شده است. این گوشی بدون رابط کاربری اختصاصی و فقط با تغییرات بسیار کوچک در اندروید خام به بازار عرضه شده است. با توجه به حافظه‌ی یک گیگابایتی رم در ساگا S3، این گوشی بدون هیچ گونه مکثی در منوها، تنظیمات و برنامه‌های پیش‌فرض کارآیی خوبی از خود نشان داد. باتری این گوشی از نوع لیتیوم-یونی با ظرفیت 3000 میلی‌آمپر ساعت است که قابلیت تعویض ندارد. 



دوربین 


دوربین اصلی ساگا S3 سنسوری با کیفیت 8 مگاپیکسل دارد. در کنار این دوربین فلشی از نوع LED برای محیط‌هایی با نور کم در نظر گرفته شده است. دوربین اصلی ساگا S3 می‌تواند تصاویری با حداکثر رزولوشن 3264 در 2448 پیکسل را ثبت کند. این تصاویر دارای شفافیت و کیفیت قابل قبولی هستند. اگر فلش دوربین در حالت اتوماتیک باشد، در محیط‌هایی با نور معمولی هم عکس‌العمل نشان داده و گوشی اقدام به ثبت تصویر همراه با فلش می‌کند. اگر محیط عکاسی شما از نور خوبی برخوردار باشد می‌توانید اطمینان داشته باشید که کیفیت تصاویری که ثبت می‌کنید قابل قبول خواهد بود. همچنین باید گفت در این تصاویر حد و رمز رنگ‌ها در تصاویر حفظ شده و نشانه‌ای از تداخل رنگ‌ها در تصاویر مشاهده نمی‌شود. 
رابط کاربری دوربین ساده است و کلید‌های ثبت تصویر و ضبط ویدیو در کنار هم قرار گرفته‌اند تا در لحظه امکان ضبط ویدیو و ثبت تصویر وجود داشته باشد. در تنظیمات این دوربین مواردی مثل عکاسی پاناروما، HDR، حالت Beauty و همچنین قابلیت شناخت صورت و لبخند وجود دارد. این دوربین می‌تواند ویدیو‌هایی با رزولوشن HD و با صدای مونو ضبط کند. همچنین امکان ثبت تصویر در هنگام فیلم‌برداری نیز وجود دارد. 
کیفیت دوربین سلفی ساگا 2 مگاپیکسلی است. این دوربین نمی‌تواند تصاویر قابل قبولی ثبت کند و نویز زیادی در تصاویر ثبت شده‌اش به چشم می‌خورد. وجود حالت Beauty در تنظیم دوربین سلفی قابل توجه است. 




جمع بندی


اگر به دنبال یک گوشی با نمایشگر بزرگ و امکانات سخت‌افزاری قابل قبول مدنظرتان است، ساگا S3 در این بازه‌ی قیمتی می‌تواند انتخاب خوبی باشد. در کنار این امکانات خوب می‌توان دوربین اصلی باکیفیت، ظرفیت بالای باتری و امکان استفاده از GPS را از نقاط قوت این گوشی دانست. البته دوربین سلفی با کیفیت پایین، همچنین وزن زیاد این گوشی و روشنایی کم و تراکم پیکسلی پایین نمایشگر می‌تواند از نقاط ضعف آن به حساب بیاید. اگر به دنبال یک گوشی برای وب‌گردی، بازی و کارهای روزمره مثل تماس و استفاده از شبکه‌های ارتباط جمعی هستید، در خرید این گوشی شک نکنید. 

مزایا:
صفحه‌ی نمایش بزرگ 6 اینچی
باتری با ظرفیت بالا
دوربین اصلی با کیفیت قابل قبول
پشتیبانی از دو سیم کارت
معایب:
وزن زیاد
دوربین سلفی نه چندان با کیفیت



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۲۷
آرین باقری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی